Bus en vliegreizen

Ze zeggen wel eens dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Dat klopt, je kunt met het vliegtuig, met de auto of met de bus.

Een georganiseerde busreis heeft veel voordelen. Alles is in één keer geregeld. Je hoeft je niet druk te maken over de overnachtingen of over het vervoer naar de bezienswaardigheden. Het vervoer en de excursies zitten al in het reisprogramma. Onder begeleiding van een gids ga je op excursie en krijg je veel uitleg over de bezienswaardigheden en de historie ervan.

Wie Rome al vaker bezocht heeft zal misschien zijn eigen plan trekken, maar voor wie Rome voor het eerst bezoekt kan een volledig verzorgde busreis een uitkomst zijn.

Met een busreis breng je vaak niet alleen een bezoek aan Rome zelf, maar ook aan de aangrezende steden zoals Venetië, Florence en Pompeii.

Een aantal interessante bus en vliegreizen zijn:

10 dagen Orvieto, Rome en BolsenaOntdek Noord Italië en wereldstad Rome. De busreis brengt je via Frankrijk naar Bolsena. Ontdek de authentieke Italiaanse dorpjes en laat je betoveren door hun charmes. De volgende plaats waar je komt is Orvieto. Deze plaats is gebouwd op het turfsteen van een vulkaan en staat bekend om zijn wijngaarden en mysterieuze ondergrondse gangen.

Deze busreis heeft een combinatie van excursies waarmee je met de hele groep op pad gaat en vrije momenten waarop jezelf op ontdekking kan gaan.

Reisdata september 2017
Op basis van halfpension
Vanaf € 679,-

Deze busreis wordt aangeboden door Kras

 

8 daagse rondreis Rome Pompeii

Met het vliegtuig ga je naar Naples. Vanuit hier gaat de reis verder met een Touringcar. Met twee dagen in Rome, kun je deze stad goed verkennen. Je gaat naar het Colosseum, Piazza Navona en de Spaanse trappen. De tweede dag kies jezelf waar je heen wil, zo zou je naar de Sint Pietersbasiliek kunnen, of naar Villa Borghese. Als de rondreis verder gaat, ga je naar Ostia Antica, deze spookstad wordt ook wel gezien als een kleine versie van Pompeii. Daarna kan er uitgewaaid worden aan het strand. De busreis eindigt bij Pompeii. Deze dag bestaat niet alleen uit een bezoek aan de ruines van Pompeii, maar ook het beklimmen van de vulkaan Vesuvius staat op het programma.

Deze reis is speciaal bedoeld voor Singles.
prijs vanaf € 769,- per persoon

Deze busreis wordt aangeboden door Kras

 

8 daagse busreis Rome – FlorenceMet deze busreis ontdek je niet alleen Rome, maar ook de renaissance stad Florence. Je hebt twee verschillende reisroutes, waarbij je beide steden aan doet. Bij reisoptie 1 vlieg je vanuit Amsterdam naar Pisa en brengt je via Orvieto en Aissisi naar Rome. Daarna gaat de reis door naar Florence.

Bij reisoptie 2 vertrek je met het vliegtuig vanaf Eindhoven en landt je op Bologna. De reis gaat eerst naar Florence. Daarna ga je naar Rome. Via Orvieto en Assisi ga je weer terug naar Bologna.

prijs vanaf € 559,- per persoon

Deze busreis wordt aangeboden door Kras

Relevante artikelen

Ostia Antica
Deze ruïne stad is ooit de belangrijkste havenstad van het oude Rome geweest. De stad werd niet alleen als handelshaven, maar ook als marinehaven gebruikt. Daarnaast diende Ostia als buffer voor Rome. lees verder…
Ninfa
Ninfa is een ruïne plaatsje dat 64 kilometer ten zuid-oosten van Rome ligt. Het dorpje ligt aan de voet van de Lipini bergen. Dit plaatstje staat bekend om zijn botanische tuinen. lees verder…
Monumenten Rome
Rome kent veel monumenten die bewaard zijn uit de oudheid. Sommige zijn niet meer dan een ruïne, zoals forum Romanum en het Colosseum. Toch zijn er ook monumenten die wel goed bewaard gebleven zijn zoals het Pantheon. lees verder…