Iluminations excursie Rome

Ontdek Rome in de avonduren als alle belangrijke en bekende bezienswaardigheden worden verlicht. Zowel de stad als zijn bezienswaardigheden krijgen een mysterieuze, maar zeker ook romantische, sfeer. Krijg een hele nieuwe kijk op Rome.

De excursie start vanuit Via Veneto. Daarna gaat hij naar Piazza Barberinin en Fontana del Tritone gemaakt door Bernini. Piazza Venezia met de “Vit-toriano”, Via dei Fori Imperiali. Het symbool van Rome kan tijdens deze excursie niet ontbreken, het Colosseum. Daarna gaat de excursie verder naar de ark van Constantijn, de Palatijn. De tempel van Vesta, het theater van Marcella, het Capitool, Tiber eiland, de Synagoog, de Engelenburcht en niet te vergeten sint Pietersplein en basiliek.

Tijdens dit panoramische bezoek van de stad zal je gids je naar het beroemde Trevi fontein leiden. Vergeet niet een muntje over je schouder in de fontein te gooien. Er wordt gezegd dat met dit ritueel je ooit terug zal keren naar Rome. Je wordt weer terug gebracht naar je hotel of het dichtsbijzijnde punt in de buurt van je hotel.

Een extra optie is om na de excursie te genieten van je eigen pizza diner. Er wordt uitgelegd hoe jezelf de pizza kan maken. Om het diner nog specialer te maken zal deze vergezeld worden door één of meerdere volkszangers. Na afloop wordt je terug gebracht naar je hotel of het dichtsbijzijnde punt.

Let op: In Juli en Augustus, afhankelijk van het weer, zal de excursie gereden worden met een open bus.

De excursie heeft een duur van ongeveer twee uur en wordt begeleid door een Engelstalige gids. Deze excursie is het hele jaar door te boeken behalve op 24 en 31 december. De boeking is inclusief een 30 daagse online cursus Italiaans. Je krijgt een online voucher. Print deze uit en neem hem mee als bewijs van je boeking. Je hoeft hem niet in te ruilen voor tickets.

Meer informatie over Illuminations Excursie


Prijs
Vol tarief € 42,-
twee tot acht jaar € 33,60
Met muziek en pizza € 80,-
Met muziek en pizza (twee tot acht jaar) € 70,-

Overzicht excursie Rome