Excursie oude Rome en Colosseum

Als je voor het eerst een bezoek aan een wereldstad als Rome brengt is er zoveel te zien, dat je vaak niet weet wat nou het mooiste, beste en interessantste is. De bezienswaardigheden hebben elk hun eigen charme en geschiedenis.

Een goede kennismaking met Rome en zijn belangrijkste bezienswaardigheden is een stadswandeling met Engelstalige gids. Deze gids leidt je langs alle belangrijke bezienswaardigheden uit het oude Rome, zoals de heuvel Palatijn, Forum Romanum en Circus Maximus. Wat uiteraard niet kan ontbreken tijdens deze excursie is een bezoek aan het symbool van Rome, het Colosseum. Kaartjes voor het Colosseum, de Palatijn en Forum Romanum zijn in de prijs inbegrepen.

De excursie van drie uur begint bij Colle Oppia, dit is het zuidelijke deel van de heuvel Esquilino. Vanuit hier heb je een prachtig panoramisch zicht over Rome en kijk je uit op het Colosseum. Daarna brengt de gids je naar het Colosseum en vertelt je alles over zijn bloederige verleden als Amfitheater.

Maximale groepsgrootte 25 personen, de groep wordt bewust klein gehouden zodat de gids genoeg tijd heeft voor alle deelnemers


 
 
Ideaal voor een eerste kennismaking met Rome.

Je krijgt per mail een coupon. Neem deze mee naar de excursie. Het is je betalingsbewijs

Overzicht excursie Rome