Villa Borghese tickets

Met deze drie uur durende excursie wandel je door villa Borghese en zijn tuinen. De Engelstalige ervaren gids leidt je eerst twee uur door villa Borhese en kan je alles vertellen over de prachtige kunstcollectie die villa Borghese in zijn bezit heeft. De excursie gaat langs Caravaggio kamer waar sint Jeroma en David met het hoofd van Goliath te vinden is. Daarna gaat de excursie verder naar de beelden van Bernini, beelden van Canova, werken van Raphael, Perugino, Rubens en Titian.

Het laatste uur breng je door in de tuinen met verschillende fonteinen, monumenten en diverse flora. Als afsluiter eindigt de excurie op het Pinicio terras, waar je kunt genieten van een adembenemende uitzicht over het Piazza del Popolo.

Toegangskaarten zijn bij de excursie inbegrepen. De maximale groepsgrootte is twintig personen, zodat de gids genoeg tijd heeft voor iedereen.


 
 
Let op: Voor deze excursie krijg je per mail een online voucher. Neem deze mee naar de excursie, het is je betalingsbewijs

Tickets

Wil je alvast kaarten kopen voor Villa Borghese, maar wil je Villa Borghese zonder gids bezoeken? Ook dit is mogelijk.

De tijden hiervoor zijn beperkt. Van 1 april tot 29 oktober Kun je een toegangskaartje voor 15.00 kopen en van 30 oktober tot 31 maart kun je een kaartje voor 9.00 kopen. In de omgeving van Galerie Borghese is het ontmoetingspunt met de Gastvrouw (of heer). Deze regelt het kaartje waarmee je de wachtrij overslaat.


 
 
Let op: Entree tot villa Borghese is beperkt, zorg ervoor dat je een kwartier van tevoren bij de ontmoetingsplaats met de gastvrouw(heer) bent. Van 1 april tot 29 oktober is dit 14.45 en van 30 oktober tot 31 maart is dit om 8.45. Kom je toch later, dan kan entree niet gegarandeerd worden.

Let op: Bestel je kaarten voor Villa Borghese op tijd. De kaarten zijn vaak een maand van tevoren al uitverkocht.

Voor deze excursie krijg je per mail een online voucher. Neem deze mee naar de excursie, het is je betalingsbewijs

Overzicht excursie Rome