Kookworkshop Rome

Leer authentiek koken, zoals de Italianen dat doen

Tijdens deze zeven uur durende excursie ga je op pad met een Engelstalige gids. De groepsgrootte is maximaal 12 personen. Deze is bewust klein gehouden, zodat de gids en de kok aan iedereen voldoende aandacht kan geven.
Je wordt opgehaald bij je hotel en aan het einde van de excursie wordt je ook weer afgezet.

Als eerste neemt je gids je mee naar de markt van het dorpje Mazzano Romano. Hier worden alle ingrediënten gehaald die nodig zijn om het authentieke viergangen menu te maken. Je zoekt de ingrediënten zelf uit, maar je gids zal je hierbij helpen door het geven van tips over welke ingrediënten het verst zijn. Daarna zet de reis zich voort naar een Italiaanse keuken waar alles ligt om de maaltijd te kunnen maken. Een gekwalificeerde kok zal stap voor stap instructies geven.

De maaltijd bestaat uit een viergangen menu van apperitief tot nagerecht. Er wordt onder andere drie verschillende zelfgemaakte pasta’s bereidt.

Naast het bereiden van de gerechten krijg je uitleg over welke wijn het beste bij de gerechten past.

Uiteraard ga je als de maaltijden bereidt zijn samen met je mede chefs genieten van je eigen zelfgemaakte Italiaanse maaltijd onder het genot van een glaasje wijn

Controleer de beschikbaarheid

Prijs € 130,-

Let op: Na aankoop krijgt u een link naar uw Coupon per mail toegestuurt. Print deze uit en neem hem mee naar de excursie. Het is tevens je betalingsbewijs

Overzicht excursies