Fietsexcursie Panoramisch uitzicht

Tijdens deze fietsexcursie fiets je met een ervaren Nederlandstalige gids over verschillende heuvels van Rome. Als je eenmaal de top van de heuvels bereikt hebt geeft dit een prachtig panoramisch uitzicht over de stad.

Deze fietstocht brengt u naar Coeliusheuvelpark waar je een schitterend uitzicht hebt over het Colosseum. Op de Aventijnheuvel komt je langs de Sinaasappeltuinen. En ook Fatugalheuvel geeft u uitzicht op het Colosseum vanuit een ander perspectief.

De fietstocht duurt bij elkaar 4 uur en 30 minuten. Er is bewust gekozen voor een maximale groepsgrootte van 12 personen. Zo kan de gids genoeg tijd aan alle deelnemers besteden. In totaal wordt er 18 kilometer afgelegd. Houdt er rekening dat het beklimmen van de heuvels met de fiets om een goede conditie vraagt. Maar als je dan vervolgens de top bereikt hebt zul je zien dat het deze klim waard is.

Behalve prachtige tuinen en heuvels met een adembenemende uitzichten voert deze fietstocht je ook langs
de Thermen van Trajanus, Tibereiland, Trastevere, Sint Pietersplein, de Engelenburcht, Navano, het Pantheon, Largo di Torre Argentina en het Theater van Marcellus


 

Inbegrepen

  • Fiets (Trekkingfiets met 27 versnellingen)
  • Helm
  • Mocht het regenen, dan is er een regenjas beschikbaar

Kinderen tussen de 1 en 4 jaar mogen gratis mee met deze fietsexcursie. Er zijn kinderzitje tot 20 kg beschikbaar

Let op: Voor deze excursie krijg je per mail een coupon. Neem deze mee naar de excursie. Het is tevens je betalingsbewijs

Overzicht excursies