Campings Rome

Als je naar Rome gaat, wil je natuurlijk een vakantie accommodatie dat aan al je eisen voldoet. Er zijn verschillende soorten hotels in Rome zowel budget als luxere hotels. Maar ga je met jonge kinderen naar deze wereldstad, dan zal een hotel minder ideaal zijn. Er zijn verschillende met een familiekamer, maar hoe zit het met een speeltuin, zwembad, entertainment voor de kinderen? Ook als je een klein budget hebt, zijn zelfs de goedkopere hotels vaak duur. Een hotel boek je vooral om te slapen, wil je meer, dan zijn er gelukkig nog andere opties. Wat dacht je van een camping! In en rondom Rome zijn verschillende campings.

Camping Tiber

camping tiber rome

Deze camping is gelegen in Rome. Hij ligt bij station Prima Porta. Vanuit hier kun je makkelijk naar Rome.

Camping Tiber heeft verschillende verblijf mogelijkheden. Er zijn standplaatsen voor tent, caravan met auto en camper. Je kunt ook verblijven in een bungalow (2 personen) of in een Mobilhome (4 personen).

Er zijn verschillende eet mogelijkheden bij het restaurant, de pizzeria of je kunt zelf iets halen in de supermarkt. De camping heeft wifi en er is een wasserete. Met warm weer kun je een duik nemen in het zwembad. Honden zijn welkom.
 
 

 
 

Flaminio Village

camping Flaminio Rome

Op 5 kilometer afstand van Rome vind camping Flaminio Village. Deze camping is gelegen in natuurgebied Parco di Vejo. De camping ligt vlakbij Stazione due Ponti waarmee je binnen een kwartier in Rome bent.

Camping Flaminio village biedt verschillende verblijf mogelijkheden. Standplaatsen voor tent, caravan en camper. Je kunt ook verblijven in een appartement, coco sweet of een kamer huren.

Er is een zwembad (deze heeft geen apart kinderbad), je kunt fietsen huren en gebruik maken van de pendelbus. Er zijn verschillende eetgelegenheden. Honden zijn toegestaan
 
 

 
 

Happy camping village

camping happy village Rome

Happy camping village ligt op 10 kilometer afstand van Rome. Vanuit de camping rijden er pendelbusjes tussen Happy camping Village en station Prima Porta. Vanuit hier kun je verder door reizen naar Rome.

Er zijn verschillende verblijf mogelijkheden. Standplaatsen voor tent, caravan, camper en minibus. Je kunt ook verblijven in een bungalow zonder of met keuken of in een suite.

Op de camping is een zwembad en een apart kinderbad. Er is een Solarium en een wasserette. Er is voldoende eetgelegenheid, van een restaurant, pizzeria tot een barbecue.