Oasi park

Oasis park is een klein pretpark. Het is niet als andere grote pretpark, denk aan bijvoorbeeld Rainbow Magicland. Behalve dat dit park kleiner is, lijkt het ook veel meer op een permanente kermis. Er zijn verschillende attracties, zoals een achtbaan, een draaimolen, een klimtoestel, grijpautomaten, botsauto’s en een speeltuin. Je kunt voor een vriendelijke prijs iets te eten en drinken in het restaurant halen en dit buiten bij een van de picknicktafel nuttigen.

Oasi park

Betaal per attractie

Je betaalt geen entree voor het park, maar voor de attracties. Om de attracties te kunnen doen, moet je van tevoren munten halen. Bij een aantal attracties krijg je punten. Deze kun je inwisselen voor leuke prijzen. De etalage ligt vol met speelgoed, sleutelhangers, noem maar op. Hoe meer punten je hebt hoe groter de prijs is die je kunt uitkiezen. Je kunt natuurlijk ook voor meerdere kleinere prijzen gaan.

Leuk voor kinderen

Dit park is vooral voor jonge kinderen leuk. Het is groot genoeg om je er een halve dag te vermaken. Je kunt een bezoek aan dit park goed combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan de Cinecitta studio’s, of aan winkelcentrum Cinecitta 2.

Kinderen zullen de afwisseling van cultuur en historie met een middagje even lekker spelen, zeker waarderen. Daarnaast is het handig dat het park niet zo heel groot is. Dat maakt Oasi park een heel overzichtelijk park.

Oasi park

Oasi park is een plek waar de gezinnen uit Rome graag komen. Niet alleen voor een bezoek, maar ook voor kinderfeestjes. Regelmatig zijn er shows en entertainers in het park aanwezig.

Hoe kom je er

Als je Oasi park wil bezoeken, ga je met de metrolijn A richting Anagnina. Uitstappen bij halte Lucia Sestio. Vanaf hier is het ongeveer tien tot vijftien minuten lopen.

Oasi park

Adres
Via Tarquinio Collatino 56/58
00175 Rome

Let op: Het park is niet een hele dag geopend. In de ochtend is het park geopend van 9.30-13.00. In de middag en avond is het park geopend van 15.30-20.00
Naar plattegrond Rome

Relevante artikelen

Villa Borghese
Het landgoed kent zijn eerste bestaan in 1580 als een kleine wijngaard van de familie Borghese. Begin 1605 begon kardinaal Scipione Borghese Caffereli, een neef van paus Paulus V, met het aanleggen van het landgoed op de heuvel van Piniciano. lees verder…
Rome met kinderen
Wat ga je doen in Rome als je deze wereldstad met je kinderen bezoekt? Is er eigenlijk wel iets te doen voor kinderen? Het antwoord is ja. Rome heeft ook zijn jongste bezoekers veel te bieden. Naast dat ze onder de indruk zullen zijn van bezienswaardigheden zoals het Colosseum en de sint Pieters basiliek, kun je pretparken, waterparken en een dierentuin bezoeken. lees verder…
Zoomarine
Weet je niet waar je naar toe wil, een pretpark, een dierentuin of een waterpark? Wat dacht je van Zoomarine dit park heeft het alle drie. Er zijn verschillende leuke attracties. Twee grote zwembaden met waterglijbanen waar je een verfrissende duik kunt nemen. Of je bezoekt een van de dierenshows. lees verder…