Kerstwandeling

Ontdek Rome met kerst!

  • Alles in kerstversiering
  • Gezellige kerstmarkten
  • En vooral een kerstsfeer, zoals alleen Rome die kent

Met deze wandeling proef je nog veel meer van die heerlijke kerstsfeer in Rome.

Je wandelt langs verschillende bezienswaardigheden, terwijl je de kerstsfeer proeft. De wandeling gaat onder andere langs Piazza Popola, de Spaanse trappen, het Pantheon en de Trevi fontein. Vergeet niet om een muntje in deze fontein te gooien als je nog een keer in Rome wilt terugkeren.

Vervolgens komt de wandeling op Piazza Navona. Hier kun je een bezoek brengen aan de kerstmarkt en kennismaken met de kerst heks “la Befana.”

Een bezoek aan sint Pietersplein kan uiteraard niet ontbreken. Met kerst staat er op dit plein een grote kerstboom en een grote kerststal waarin het kersttafereel van de geboorte van het kindje Jezus te zien is.

Om deze wandeling compleet te maken neemt je gids je mee naar een lokaal café. Geniet van een heerlijke Italiaanse koffie of warme chocomelk.

naaraanbieding_knop

Let op: Na boeking krijgt u per mail een coupon toegestuurd. Print hem uit, bewaar hem goed en neem hem mee naar de excursie. Deze coupon is tevens je bewijs van betaling.
 
 

Relevante artikelen

Sint Pietersplein
Het sint Pietersplein is het plein tegenover de sint Pietersbasiliek. Met kerst staat hier een levensgrote kerststal. Met Pasen is dit het plein waar de Paus zijn Paaszege uitspreekt. lees verder…
Overzicht excursies
Bekijk onze excursies in het overzicht. Interessante rondleidingen met een ervaren gids. Of koop alvast je kaartjes voor een van de populaire attracties en sla de wachtrij over.lees verder…
Naar Rome met korting
Haal meer uit je vakantie in Rome met een voordeelpas. Er zijn verschillende voordeelpassen, zoals de Roma pass en de Rome citypass. Welke past het beste bij jou? Lees onze vergelijking van deze twee passen lees verder…