Reisverhalen

Ben jij wel eens naar Rome geweest en wil je iedereen laten weten hoe jouw Rome belevenis was? Deel je reisverhaal met leuke, spannende en interessante belevenissen met andere bezoekers van BezienswaardighedenRome.com

Stuur je verhaal in een word document en let op een logische verhaal opbouw, spelling en grammatica. Stuur tevens twee a drie foto’s en eventueel een filmpje mee, om het reisverhaal aan te kleden.

Geef een korte omschrijving per dag. Vragen die je jezelf kan stellen zijn:

  • Wat heb je gedaan?
  • Hoe vond je het?
  • Wat waren de hoogtepunten? Wat waren de dieptepunten?
  • Wat was je algemene indruk van Rome?

Reisverhalen kunnen gestuurd worden naar spijkerbroek@live.com

Dus mail je reisverslag in de vorm van een Word document, stuur bijbehorende foto’s in een aparte mail door, en gebruik een unieke eigen tekst (geen letterlijke copy van een tekst op je blog).

Deel je tips en ervaringen zodat ook anderen nog meer plezier aan hun vakantie beleven. Momenteel hebben we 2 reisverhalen. De eerste 3 nieuwe reisverhalen die we plaatsen krijgen naar keuze een leuk boek over Rome of een verassing t.w.v. 15 euro kado.

Als je wat meer tijd nodig hebt om het reisverhaal te maken, en je wilt zeker weten dat je nog bij de eerste 3 zit. Stuur dan op voorhand even een kort mailtje dat je binnen een week een reisverhaal gaat insturen. Dan hoef je niet bang te zijn dat in de tussentijd andere mensen je voor zijn.

Reisverslagen

Reisverslag Jan Verheijen
Reisverhaal Angelina en Patrick