Time elevator

Iedereen droomt minstens één keer in hun leven er van om terug te reizen in de tijd. Dit is een kinderwens die meestal blijft plakken als we volwassen zijn. Van de Renaissance naar het Romeinse keizerrijk en uiteindelijk weer terug in het heden. Rome is geweldig voor het ontdekken van het verleden. De Time Elevator is een fantastische attractie dat ons het gevoel geeft om terig om de tijd te gaan met de hulp van technologie.

De Time Elevator draait helemaal om simulatie. Een 5d film wordt op de schermen afgespeeld en het platform waar op staat is beweegbaar. Het lijkt of je in een vallende lift bent en door verschillende tijden reist.

Waar gaat de Time Elevator over?

De geschiedenis van Rome gaat tot ongeveer drieduizend jaar terug in de tijd. Er wordt gezegd dat geschiedenis alles is wat je zult bezoeken. En dat is niet vreemd, als je bedenkt dat het af en toe lijkt als of je door een tijdpoort gaat als je de stad bezoekt.

Het doel van deze attractie is om je een glimp te geven van culturele, religieuze, historische en geografische evenementen van de stad van de eeuwigheid. Ironisch genoeg maken ze gebruik van een futuristische methode om dit aan mensen te laten zien. De Time Elevator is een educatieve en leuke rit voor de hele familie. Wij vinden deze attractie is een geweldige manier om kinderen een meer dynamisch perspectief te geven van de historische ruïnes en bezienswaardigheden die ze tijdens de wandelingen door Rome tegenkomen.

Hoe werkt deze tijd reis ervaring?

De Time Elevator is een platform waar je in stapt. Het heeft de mogelijkheid om te bewegen, regen te simuleren, sneeuw en andere soorten evenementen. Het is een simulatie rit die magisch kan zijn voor alle leeftijden.

De totale tijdsduur van de geschiedenis van Rome is 45 minuten. Geloof ons: Dit is genoeg tijd om alle belangrijke gebeurtenissen van het verleden van de stad recht aan te doen.

Andere tijd reis ervaring in de Time Elevator

Ontsnapping uit de Bane Villa, is een spannende 5d ervaring over een spookhuis waar jij in zit!. Alleen de dapperste gaan dit 15 minuten durende avontuur aan met demonen, geesten en andere enge dingen. Deze reis is beschikbaar in het Italiaans, Engels, Duits en Frans.

Een ode aan het leven, Het begin van het begin. Van het eerste leven, naar de oerknal, naar het rennen met oermensen. Let op dat deze 15 minuten durende ervaring slechts in een aantal talen beschikbaar is (Italiaans, Engels, Duits en Frans).

Handig om te weten

Er is elk uur een film. De eerste show begint om 11 uur in de ochtend, de laatste is om half acht s’avonds. De Time Elevator wordt aangeboden in het Engels, Spaans, Italiaans, Russisch, Frans en Duits. Je krijgt je eigen helm van het personeel om te luisteren naar de door jouw gekozen taal als je op het platform bent.


 
 

Adres
Time Elevator Roma
Via SS Apostoli 20

Tip: Ben je met kinderen in Rome? Zij zullen Time Elevator zeker leuk vinden

Relevante artikelen

Rome met kinderen
Rome heeft veel te bieden. Niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Weet je nog niet wat je gaat doen als je met hele gezin naar Rome gaat? Bekijk onze tips.lees verder…
Excursie Rome
Haal meer uit je verblijf in Rome met een excursie. Ontdek de stad tijdens een wandel of fietstocht, terwijl de gids je alles vertelt over wat je tegenkomt. Zeker populaire bezienswaardigheden zoals de Vaticaanse musea en het Colosseum kennen een wachtrij van meer dan twee uur. Sla deze lange wachtrij over, door alvast van tevoren je kaartje te kopen lees verder…
Cinecittà World

Five young friends running outdoors smiling

Ontdek de wereld van in Cinecittà World. Dit pretpark bij Rome neemt je mee naar een filmstudio. Leuk voor zowel jong als oud.lees verder…