Boottochten Rome

Hop on off boot

Ontdek Rome vanuit een andere hoek. Vaar over de Tiber en ontdek alles wat de stad van de eeuwigheid te bieden heeft. Je kunt gebruik maken van de hop on off boot, waarbij je op vier verschillende punten op en af kan stappen. Zo kun je de omgeving bekijken en een later tijdstip weer opstappen voor het volgende stuk Rome. Elk half uur vertrek er een boot. Op de boot is een bar en wc aanwezig. Tickets zijn 24 uur lang gelding.


 
 

Hop on off boot en bus

Wil je meer van de stad bekijken? Niet alleen reizen over het water, maar ook verder Rome in? Dan kun je ook kiezen voor een combi ticket waarbij je zowel van de Hop on off boot als van de Hop on off bus gebruik kunt maken. De ideale manier om door Rome te reizen en zoveel mogelijk vanaf je zitplaats te zien.


 
 

Varen en eten over de Tiber

Geniet van het uitzicht vanuit de boot, terwijl over de Tiber vaart en geniet in de tussentijd van een heerlijk diner. Hoe romantischer dan dit kun je je dag in Rome afsluiten. Live muziek en een verlicht Rome maken het plaatje compleet. Het diner bestaat uit een viergangen menu.


 
 

Wijnproeverij op de Tiber

Heb je al gegeten, maar wil je toch genieten van de romantiek van een boottocht? Dan is de wijnproeverij op de Tiber iets voor jou. Geniet samen van een heerlijk glas Italiaanse wijn, terwijl je vergezeld wordt door een verlicht Rome. Bij de wijn worden authentieke Italiaanse vleeswaren geserveerd.


 
 
Deze boottochten worden aangeboden via een Nederlandse organisator. Je kunt betalen met Ideal.