Fietsroute van Amsterdam naar Rome

Deze driedelige fietsroute leidt je langs toeristische wegen met prachtige landschappen. De meeste wegen zijn verhard met weinig auto’s en ook al gaat de route langs bergpaden, er is rekening mee gehouden dat de klim goed te doen is. De fietsroutes zijn zowel voor de recreatieve als de sportieve fietser geschikt.

De boeken bevatten een uitgebreide accommodatielijst van hotels, campings en jeugdherbergen langs de route

Je kunt de hele route doen, maar je zou natuurlijk ook voor deel kunnen gaan en een ander deel gebruikmaken van ander vervoer zoals auto, vliegtuig, trein of bus. De fiets neem je dan mee of je huurt ze.

Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Rome deel 1

Met het eerste boek maak je een fietstocht van Maastricht naar Basel. De fietstocht leidt je over de heuvels van Limburg naar België, om van daaruit weer verder te gaan naar Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Als laatste brengt de route de fietsers naar de brug over de Birs bij Dornach in zwitserland.

Auteur: Paul Benjaminse
€ 19,50

 

Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Rome deel 2

Het tweede boek begint zijn route in Basel en brengt de fietsers naar Florence. De route bedraagt alles bij elkaar 900 kilometer fietsplezier. Detailkaarten en stadsplattegronden maken de route duidelijker. Cafés, slaapaccommodatie en fietsenmakers staan met symbolen aangegeven. Hoogtepunten van deze route zijn de steden Bergamo en Mantua

Auteur: Paul Benjaminse
€ 19,50

 
Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Rome deel 3

Het derde boek beschrijft een fietsroute van 350 kilometer die de fietsers van Florence naar eindbestemming Rome brengen. Voor wie hier niet genoeg aan heeft is er een extra route van 300 kilometer in de omgeving van Rome beschreven.

Auteur: Paul Benjaminse
€ 19,50

Relevante artikelen
Segway tour
Appartementen in Rome
Bus en vlieg reizen